compass bilboard.jpg

deszapezire-3-768x576_02fc7.jpeg

Reprezentanții municipalității au verificat astăzi modul în care firma care asigură deszăpezirea municipiului Brașov este pregătită de intervenție în această iarnă.

O comisie specială, formată din primarul Allen Coliban, viceprimarul Sebastian Rusu și șeful Serviciului Salubrizare din Primăria Brașov, Gheorghe Munteanu, a evaluat astăzi utilajele pregătite de intervenție pentru sezonul de iarnă, inclusiv funcționarea lor și alocarea personalului pe fiecare utilaj în parte, cantitățile de material antiderapant pe care operatorul le are în stoc, precum și graficele de intervenție pentru perioada de iarnă.

„Astăzi, împreună cu domnul primar Coliban, am fost la baza de pe Carierei a firmei care asigură deszăpezirea în municipiul Brașov. Am făcut o inspecție, o verificare, pentru că, începând cu data de 15 noiembrie, toate utilajele au intrat în dispozitiv. Am făcut un inventar al tuturor utilajelor, am verificat stocul de antiderapant și ne-am asigurat că la prima zăpadă nu vor exista probleme din punctul de vedere al funcționalității. Am constatat că toate utilajele sunt în regulă, există personal care să le deservească, astfel încât, la prima zăpadă, ar trebui să facem față fără probleme“, a declarat Sebastian Rusu, viceprimar al municipiului Brașov

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește continuarea pe brasovcity.ro