compass bilboard.jpg

gara-brasov-2_res_ba0cd.jpg

A fost termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru ,,Întocmire SF, proiect tehnic și asistență tehnică pentru implementarea proiectului «Construire parcare subterană Zona Gării Brașov și pasaje pietonale subterane Zona Gării Brașov»“.

Valoarea estimată a achiziției este de 1.273.057,38 lei. Două companii au depus oferte pentru realizarea documentațiilor, SC Novart Engineering SRL din Tulcea și  SC Popp & Asociații SRL din București.

După deschiderea ofertelor s-a constatat că firma din Tulcea nu a prezentat dovada constituirii garanției de participare, astfel că oferta a fost respinsă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Astăzi au fost deschise ofertele pentru studiul de fezabilitate și proiectul tehnic pentru construirea parcării subterane din fața gării și a pasajelor pietonale. Au fost doi ofertanți, dar unul a fost descalificat pentru nedepunerea garanției de participare.

Proiectul prevede realizarea unei parcări pe trei niveluri subterane în zona gării și realizarea de pasaje pietonale de conectare, pentru fluidizarea circulației pietonale și a traficului auto. Deasupra parcării este prevăzută o dală înierbată, pentru a crește suprafața de spațiu verde din zonă“ – Laszlo Barabas, viceprimar al municipiului Brașov.

Citește continuarea pe brasovcity.ro