compass bilboard.jpg

sala-gimnastica-sc-2-1-768x435_9f167.jpeg

Primăria Brașov a anunțat câștigătorul licitației pentru construirea sălii de sport de la Școala Gimnazială nr. 2, sală care va avea și facilități pentru antrenamentele și concursurile de gimnastică. Câștigătorul licitației, la care au participat trei ofertanți, este asocierea dintre SC Romfit Grup SRL și SC HAR & H SRL,  valoarea achiziției fiind de peste 15 milioane de lei, fonduri asigurate din bugetul local.

„Astăzi a fost semnat raportul de adjudecare pentru construcția sălii de gimnastică de la Școala Gimnazială nr 2. În câteva zile se va semna contractul de lucrări, după care se va da ordinul de începere a lucrărilor. Amplasamentul unde va fi ridicată noua sală de gimnastică este deja pregătit, funcțiunea de acolo fiind dezafectată.

Este un proiect important pentru comunitatea brașoveană și pentru gimnastica românească în general, pentru că această sală va servi atât antrenamentelor, cât și competițiilor sportive, fiind prevăzută cu tribună și cu toate funcțiunile necesare pentru a putea fi omologată pentru astfel de activități și va deservi atât gimnasticii feminine cât și gimnasticii masculine.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Avem o tradiție în gimnastică la Brașov, cu foarte multe rezultate pentru gimnastica masculină, iar Clubul Sportiv Municipal Corona are un proiect de a crea un pol de gimnastică la Brașov, fiind prevăzută o astfel de activitate sportivă în cadrul regulamentului de organizare a clubului. Împreună cu antrenorul lotului național de gimnastică masculină juniori, Ermil Popescu, și cu fosta vicecampioană mondială, Diana Chelaru, dorim să creionăm partea de activitate sportivă pe gimnastică feminină și masculină.

Este important să investim în infrastructură ținând cont că în vechea sală avem aparate funcționale din anii ‘60-’70, care în momentul acesta nu mai sunt adaptate reglementărilor actuale pentru competițiile de gimnastică. Mă bucur că am ajuns să intrăm în linie dreaptă cu acest proiect, este un proiect de suflet, pe care mi l-am dorit încă de la începutul mandatului, din 2016.

Am reușit procedural să-l trecem pe lista de investiții, să facem toate documentațiile necesare și, chiar dacă am avut întârzieri din partea unor colaboratori, iată că proiectul a ajuns în faza de demarare a lucrărilor, astfel încât, după finalizarea lor, să putem aduce un aport important în dezvoltarea gimnasticii brașovene și a gimnasticii din România“ a declarat viceprimarul Costel Mihai.

Citește continuarea pe brasovcity.ro