compass bilboard.jpg

ajutor-caldura_res_51036.jpg

Din 1 octombrie 2020, Direcţia de Asistență Socială  va asigura distribuirea formularelor tipărite (cerere și  declarație pe proprie răspundere) precum și preluarea documentelor necesare acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei pentru sezonul rece 2020 –2021.  Cererile și formularele se găsesc și se depun  la sediul DSS din str. Panselelor nr. 23, de luni până vineri, în intervalul 08.30-14.30.

Formularele pot fi descărcate și de pe site-ul www.dasbv.ro.

Ajutorul pentru încălzirea locuinţei se acordă familiilor şi persoanelor singure, cetăţeni români sau străini cu domiciliul sau, după caz, reşedinţa în Municipiul Brașov, în funcție de venitul net mediu lunar pe membru de familie, dar și în funcție de sistemul de încălzire a locuinței utilizat: gaze naturale, energie termică, energie electrică, lemne, cărbuni, combustibili petrolieri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De pe site-ul Direcției de Asistență Socială Brașov, accesând link-ul http://www.dasbv.ro/prestatii-si-beneficii-sociale/ajutoare-pentru-incalzirea-locuintei/ pot fi obținute informații despre:

  • Cuantumul ajutorului pentru încălzirea locuinţei;
  • Actele necesare în vederea obţinerii ajutorului pentru încălzirea locuinţei;
  • Bunuri care exclud acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei.

Ajutorul pentru încălzirea locuinţei se acordă pentru întregul sezon 01.11.2020 – 31.03.2021 sau pentru o fracțiune din această perioadă în funcție de data depunerii documentației. Consumatorii vulnerabili care îndeplinesc condițiile sunt așteptați să-și depună solicitările în vederea accesării ajutorului pentru a evita și remedia eventuale situații care ar putea conduce la prejudicierea drepturilor lor. Pentru a beneficia de ajutor și în luna depunerii cererii,  termenul limită de depunere este data de 20 a lunii. Prima lună de acordare este luna noiembrie, iar ultima lună, martie (2021).

Citește continuarea pe brasovcity.ro