compass bilboard.jpg

WhatsApp-Image-2020-09-08-at-15.33.37-768x512_97e23.jpeg

În ședința interministerială de astăzi a fost avizat, în unanimitate, proiectul de investiții ,,Complex multifuncțional – Sala polivalentă, municipiul Brașov, județul Brașov”. Acest aviz este ultimul înainte de aprobarea Hotărârii de Guvern prin care această investiție va fi realizată cu fonduri de la Compania Națională de Investiții.

,,Astăzi, unul dintre proiectele discutate în ședința interministerială a fost cel al construirii sălii polivalente din Brașov. Am aflat, cu bucurie, că acest proiect nu doar că a fost avizat în unanimitate de această comisie în care sunt reprezentate 9 ministere, dar a și primit o serie de aprecieri pozitive.

Urmează o hotărâre de guvern care să aprobe ca această investiție să fie realizată de Compania Națională de Investiții. Este o investiție cu o valoare foarte mare, care, în condițiile în care va fi realizată de CNI, va însemna o scădere a presiunii pe bugetul local foarte importantă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vorbim aici despre realizarea unui întreg complex și nu doar de construirea unei săli de sport. Sala va fi multifuncțională – pe lângă competițiile sportive de mare anvergură, va permite și organizarea de evenimente – iar zona din jurul sălii va deveni un parc, în care brașovenii și turiștii se pot relaxa sau își pot petrece timpul în mod activ“, a declarat primarul George Scripcaru.

Citește continuarea pe brasovcity.ro