compass bilboard.jpg

WhatsApp-Image-2020-09-08-at-11.39.28-768x432_d44f4.jpeg

Odată cu predarea materialelor pentru dezinfecție și a echipamentelor de protecție în unitățile de învățământ, primarul George Scripcaru a verificat și stadiul distribuirii primului ghiozdan în școlile brașovene.

În acest moment, toate ghiozdanele și rechizitele pregătite pentru cei mici sunt distribuite în școlile din Brașov, urmând ca doamnele învățătoare să le înmâneze copiilor, în funcție de prezența acestora la școală.

,,Pe lângă materialele pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, măști, dezinfectanți, viziere, măscuțe, copiii din clasa pregătitoare și clasa I vor primi și primul ghiozdan, plin cu rechizitele necesare pentru acest an școlar. Toți elevii, indiferent de condiția socială sau de familia din care provin, vor primi aceste ghiozdan cu tot ce au nevoie pentru școală. Băieții vor primi un ghiozdan albastru, iar fetițele unul roz.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acest program este derulat de Primărie și Consiliul Local și sunt convins că rechizitele care vin din partea noastră le vor aduce bucurie micuţilor elevi, la acest început din viaţa lor. Facem acest lucru pentru toți copiii, pentru a le crea o bucurie și a-i motiva la școală.

Acum îi așteptăm, cu mare drag la școală”, a spus primarul George Scripcaru.

,,Primul Ghiozdan” este un program derulat de către Municipalitate începând din anul 2010 şi, la fiecare început de an, cei din clasa întâi au primit câte un ghiozdan cu rechizite. Începând cu anul 2015, acest program a fost extins şi la elevii din clasa pregătitoare.

Pentru acest an s-au achiziționat 2.193 de pachete, ghiozdan și rechizite, pentru elevii din clasa pregătitoare și 2.194 de pachete pentru elevii din clasa I, valoarea acestora fiind de 253.878,17 lei, fonduri alocate din bugetul local al Municipiului Brașov.

Citește continuarea pe brasovcity.ro