compass bilboard.jpg

WhatsApp-Image-2020-09-03-at-13.49.56-768x512_835f2.jpeg

Zilele acestea se toarnă grinzile de parapet pentru zona trotuarului, atât între trotuar și carosabil, cât și pe marginea exterioară a pasajului, ultima etapă înainte de turnarea asfaltului și montarea parapetelor metalice,  pe primul tronson al pasajului Fartec.

,,Astăzi turnăm grinzile de parapet pietonal și direcțional, ultimele lucrări pe primele patru deschideri ale pasajului Fartec, urmând ca, în două săptămâni, să turnăm asfaltul, să punem parapetele, să terminăm primele patru deschideri ale acestui pasaj. Până la sfârșitul anului sperăm să terminăm pe celelalte trei deschideri ale podului.

În aproximativ trei săptămâni vom ridica tot podul, circa 1.600 de tone, pentru fixarea aparatelor de reazem și aducerea pasajului la nivelul final, aliniat cu calea de rulare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Lucrarea ar fi trebuit să fie gata în 24 de luni de la momentul emiterii ordinului de începere a lucrărilor, însă noi vom încerca să terminăm cu șase luni mai devreme, adică până la sfârșitul acestui an.

Este o lucrare foarte dificilă, pentru că toate activitățile pe care le-am avut sunt lucrări unicat și cu dimensiuni atipice, totul fiind făcut la fața locului, manual”, a declarat ing. Mihai Filip, șef de șantier pasaj Fartec.

Citește continuarea pe brasovicity.ro