compass bilboard.jpg

statii-incarcare-masini-electrice_res_1_8d8a8.jpg

Primăria semnat marți, 25 august,  contractul cu  Asocierea SC Flash Lighting Services SA-SC Ago Project Engineering SRL pentru achiziția și montarea unei stații electrice duble și a două stații simple pentru încărcarea autoturismelor electrice, stații care vor fi amplasate pe bulevardul Nicolae Iorga, în locurile de parcare amenajate special pentru mașinile electrice, care vor fi marcate corespunzător.

Valoarea ofertei declarate câștigătoare a fost de 423.114,26 lei fara TVA, mai puțin de două treimi din valoarea de pornire a licitației, care a fost de 672.268,91 lei fără TVA.

Licitația a fost lansată în Sistemul electronic de Achiziții Publice în 10 iunie 2020 și a beneficiat de trei oferte –  Asocierea SC Flash Lighting Services SA- SC Ago Project Engineering SRL, Asocierea dintre SC Ianus SRL cu S.C. Evgo Green Motion SRL, SC Real Automatic SRL cu terț susținător SC Axionet IOT SRL.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot în această perioadă a fost finalizată documentația și va fi lansată licitația pentru achiziția altor 15 stații de încărcare, în cadrul unui proiect finanțat de Agenția Fondului pentru Mediu cu aproape 3 milioane de lei, iar Societatea de distribuție a energiei electrice (Electrica), face demersurile necesare pentru instalarea unei stații electrice în fața Teatrului Dramatic.

Citește continuarea pe brasovcity.ro