compass bilboard.jpg

Sala-Polivalenta-Brasov_fara-animatie-26-1024x538_d78d7.jpg

Consiliul Local a aprobat astăzi, în ședință „de îndată“, două proiecte de hotărâre necesare preluării „Complex multifuncţional – Sala polivalentă, municipiul Braşov, judeţul Braşov” de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii CNI SA.

Primul dintre proiecte vizează predarea terenului viitorului obiectiv de investiții, iar cel de al doilea, aprobarea documentaţiei şi a indicatorilor tehnico-economici aferenţi construcției Sălii Polivalente.

„Am parcurs astăzi această procedură, prin două hotărâri de consiliu local pe care le-am aprobat împreună cu consilierii locali, într-o ședință de îndată.  În baza celor două hotărâri care definesc acest obiectiv de investiții major pentru municipiul Brașov, urmează cele două comitete tehnico-economice la nivelul ministerului Dezvoltării și CNI, apoi hotărârea de guvern referitoare la finanțarea, din bugetul ministerului, a sălii polivalente, care va reveni municipiului după finalizarea lucrărilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este un efort bugetar major care, dacă va fi asumat de guvern, va ajuta foarte mult municipiul Brașov din punct de vedere financiar, pentru că altfel va trebui să facem noi acest efort din bugetul propriu și nu ar fi fost deloc atât de simplu. Am purtat discuții cu Ministerul Dezvoltării, cu miniștrii, cu primul-ministru și toți acești pași i-am corelat cu o decizie guvernamentală.

Să sperăm că vom depăși și această procedură și dacă avem un pic de noroc, până la sfârșitul anului se va demara și licitația pentru a stabili executantul acestui obiectiv“, a declarat primarul George Scripcaru.

Citește continuarea pe brasovcity.ro