compass bilboard.jpg

primarul-george-scripcaru_49356.jpg

Primăria Brașov a anunțat începerea lucrărilor de reabilitare energetică și renovare a Corpului A și a sălii de sport la Colegiul Național Dr Ioan Meșotă.

Proiectul este finanțat de municipalitate. Contractul a fost semnat în urmă cu o săptămână, iar vestea le-a fost dată elevilor chiar de către primarul George Scripcaru, care a participat, joi, la aniversarea a 151 de ani de existență a Colegiului Național „Dr. Ioan Meșotă“, care a avut loc, joi, în sala de festivități din corpul nou de clădire al liceului.

„Mă bucur astăzi vă pot da această veste bună: în 21 ianuarie am semnat contractul pentru renovarea și eficientizare energetică a corpului A și a sălii de sport, iar cu această ocazie vom reface și terenul de sport din curtea liceului. Este o lucrare de peste 4,5 milioane de lei, care se va derula pe tot parcursul anului 2020 (...)“, a precizat George Scripcaru, primarul municipiului Brașov.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit site-ului Primăriei Brașov, brașovcity.ro,contractul a fost semnat cu firma SC HAR&H SRL și cuprinde proiectarea și execuția lucrării.

Sursă foto/text - brașovcity.ro