compass bilboard.jpg

bani-alegeri-prezidentiale-bilant_ac302.jpg

Prefectura Brașov a virat, luni, banii pentru brașovenii implicați în procesul electoral pentru alegerea președintelui 2019

Prefectura Brașov a anunțat, luni, că au fost virate sumele necesare către administrațiile locale din județul Brașov, pentru plata indemnizațiilor președinților și membrilor secțiilor de votare, precum și pentru protocol. Este vorba despre 2.514.268 de lei, urmând ca marți, 03.12.2019, să fie virate sumele pentru operatorii de calculator și informaticienii care au contribuit la buna desfășurare a procesului electoral în cadrul UAT-urilor din județul Brașov.

Indemnizațiile vor ajunge la 4.550 de persoane din județul Brașov, dintre care 2.730 din municipiul Brașov. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Suma de 1.738.312 de lei, pentru plata indemnizațiilor președinților și membrilor secțiilor de votare, precum și pentru operatorii de calculator și informaticienii implicați în procesul electoral al alegerilor prezidențiale din 10, respectiv 24 noiembrie 2019, din municipiul Brașov, precum și pentru protocol, a fost virată, în data de 29 noiembrie, către Primăria municipiului Brașov. 

Președinții secțiilor de votare vor primi câte 1.388 de lei fiecare. Aceeași sumă va fi acordată fiecărui locțiitor al președintelui secției de votare, precum și fiecărui  operator de calculator. Membrii birourilor electorale vor primi câte 740 de lei.

Sursă text/foto - Facebook - Prefectura Brașov