compass bilboard.jpg

comandament-turism_10c1a.jpg

La Brașov, prin ordin al prefectului, a fost constituit Comandamentul Județean pentru Asigurarea Stării de Sănătate a Populației în perioada Sărbătorilor de Iarnă, care va coordona echipele mixte stabilite pentru verificarea piețelor agroalimentare, târguri și oboare, supermarketurile, magazinele alimentare, unitățile de alimentație publică, pensiunile agroturistice, cabanele și hotelurile din județ.

"Obiectivul autorităților este de prevenire a apariţiei unor situaţii cu implicaţii sociale imprevizibile, asigurarea stării de sănătate și protecția cetățeanului în relațiile comerciale, precum și prevenirea apariţiei toxiinfecţiilor alimentare", după cum a declarat prefectul județului Brașov, Marian Rasaliu.

Al doilea Ordin de Prefect a fost semnat pentru constituirea și activitatea Comisiei Mixte pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale în legătură cu recoltarea, transportul, prelucrarea, comercializarea materialelor lemnoase şi a pomilor de Crăciun.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ca urmare, în perioada 2 – 25 decembrie, vor fi intensificate patrulările și controalele în zonele forestiere și pe traseele de transport a materialului lemnos.

Sursă foto/text - Facebook - Prefectura Brașov