compass bilboard.jpg

program-prelungit-fagaras_b54b3.jpg

Primăria Făgăraș a anunțat extinderea programului de lucru al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor (SPCLEP) Făgăraş, în contextul alegerilor prezidențiale de duminică, 10 noiembrie 2019.

Astfel, pentru eliberarea actelor de identitate, persoanele cu drept de vot – care nu dețin sau au un act de identitate cu termen de valabilitate expirat – se pot prezenta la ghișeu sâmbătă, 9 noiembrie, în intervalul orar 08.00 – 16.00, și duminică, 10 noiembrie, între orele 07.00 – 21.00.

Același program este valabil și în perioada 23 – 24 noiembrie 2019, când va avea loc al doilea scrutin pentru alegerile prezidențiale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Cartea de identitate se întocmește și se eliberează pe baza cererii scrise a persoanei și a documentelor cu care, potrivit legii, se face dovada numelui, stării civile, cetățeniei române și a domiciliului. Contravaloarea eliberării cărții de identitate este de 7 lei și se achită, doar în perioadele menționate, la ghișeul Serviciului de Evidență a Persoanelor, situat la parterul Casei de Cultură”, a anunțat Primăria Făgăraș.

Cartea de identitate provizorie va fi eliberată în cazul în care cetățenii nu pot prezenta anumite documente (certificate de stare civilă, dovezi cu privire la domiciliu, etc.), dar este absolut necesar cel puțin unul dintre cele menționate mai sus. Atenție, în acest caz se vor depune și 4 fotografii de 3 cm (tip buletin) și o taxă de 1 leu, achitată la fel ca în cazul cărților de identitate.

Foto: Facebook: Primăria Făgăraș Oficial