compass bilboard.jpg

expozitie_576d3.jpg

Expoziția a fost închisă vizitării în perioada 5 martie - 10 octombrie 2019, ca măsură de protecție a patrimoniului muzeal expus adoptată pe durata lucrărilor de reparație a acoperișului

Muzeul de Artă Brașov a anunțat că Galeria Națională, expoziția permanentă a muzeului, situată la etajul clădirii din Bulevardul Eroilor nr. 21, se va redeschide începând din 11 octombrie 2019.

„Expoziția a fost închisă vizitării în perioada 5 martie - 10 octombrie 2019, ca măsură de protecție a patrimoniului muzeal expus adoptată pe durata lucrărilor de reparație a acoperișului, executate de Biserica Evanghelică C.A. din România - Parohia Brașov, proprietarul clădirii, și a reparațiilor efectuate în urma infiltrațiilor apei pluviale produse pe durata lucrărilor”, a precizat Consiliul Județean Brașov.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vizitatorii muzeului care prezintă un act de de identitate valabil ce atestă că domiciliază în județul Brașov, vor beneficia, în perioada 11-20 octombrie 2019, de bilet de intrare cu preț redus, de numai 1 leu.

Foto: Sursă - Facebook - Consiliul Județean Brașov