compass bilboard.jpg

strada-inchisa-brasov_ce9c7.jpg

Situată între între străzile Cerbului și Poarta Șchei și considerată cea mai îngustă arteră de circulație din Brașov, strada Sforii va fi închisă miercuri, 14 august, între orele 01.00 - 14.00.

 

Asociația „Împreună pentru Dezvoltarea Comunității (AIDC), care se ocupă de renovarea pereților Străzii Sforii împreună cu un grup de voluntari, anunță că mâine va închide strada, între orele 1.00 - 14.00, pentru curățirea și rezugrăvirea pereților, după ce aceștia au fost vandalizați, a precizat Primăria Municipiului Brașov.

„Pregătim strada pentru asaltul turiștilor din perioada 22 august - 2 septembrie, când se vor desfășura Festivalul Cerbul de Aur și festivalul Amural. Ca și data trecută, vom marca printr-o ramă pictată peretele dedicat mesajelor vizitatorilor. Le cerem scuze turiștilor care doresc să viziteze strada în acest interval și îi invităm să revină după ora 14:00, când va fi finalizat zugrăvitul pereților. Mulțumim pentru participare și pentru înțelegere!“, a declarat Kristina Creoșteanu, președintele AIDC, potrivit sursei citate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Reamintim faptul că, potrivit Primăriei Brașov, în noaptea de 25 spre 26 iulie 2019 strada a fost vandalizată de vizitatori, care au scris pe toți pereții și chiar și peste lucrările de pictură murală.

 

Vandalizări au avut loc și în luna iunie, când a fost scoasă sfoara și smulse cârligele cu inelele de fixare, pe o lungime de 8 m.

Foto - sursă - Facebook - Primăria Municipiului Brașov

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Despre autor
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale