compass bilboard.jpg

planetariul-brasov_3bff2.jpg

Evenimentul are loc duminică, 21 iulie, începând cu ora 13.00, în prezența ambasadorului Statelor Unite, E.S. Hans Klemm și a brașoveanului Dumitru Prunariu, singurul cosmonaut român.

 

Planetariul din Brașov dispune de o sală construită sub forma unui amfiteatru și cu o înclinație asemenea axei pământului de 23,5 grade. Aici va avea loc aniversarea a 50 de ani de la prima aselenizare.

Evenimentul, care se va desfășura în prezența ambasadorului Statelor Unite, E.S. Hans Klemm și a brașoveanului Dumitru Prunariu, singurul cosmonaut român, aduce în prim plan și o premieră pentru România.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Potrivit Primăriei Brașov, în premieră pentru România, va fi difuzat filmul documentar dedicat acestui eveniment major pentru explorarea spațială, „CAPCOM GO! The Apollo Story“, documentar special realizat pentru proiecții pe ecrane tip dom (planetarii).

 

După prezentarea oficială, filmul va fi inclus în programul de proiecții al planetariului și va fi difuzat timp de o lună, a mai anunțat Primăria Municipiului Brașov.

Sursă foto/text: Facebook - Primăria Municipiului Brașov

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook