compass bilboard.jpg

consiliul-judetean-brașov_6d030.jpg

Consiliul Județean Brașov, în ședință extraordinară, a aprobat, joi, indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea DJ 109 Beclean - Luța - Ludișor. Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Ioan Veștea, a explicat și necesitatea aprobării, în regim de urgență, a proiectelor aflate pe ordinea de zi.

 

Ședința extraordinară a Consiliului Județean Brașov a avut loc joi, iar pe ordinea de zi au figurat mai multe proiecte considerate prioritare.

Consilierii județeni au aprobat indicatorii tehnico - economici pentru reabilitarea drumului județean 109  Beclean - Luța - Ludișor. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Pe lista de priorități a Consiliului Județean Brașov a mai figurat și proiectul referitor la realizarea drumului tehnologic perimetral și de acces la echipamentele de radionavigație din cadrul Aeroportului Internațional Brașov - Ghimbav, unde a fost nevoie de reactualizarea tarifelor.

 

Totodată s-au făcut demersuri pentru achiziționarea de echipamente medicale pentru Ambulatoriul Integrat și pentru  Unitatea de Primiri Urgențe  de la Spitalul Județean de Urgență Brașov.

SURSA VIDEO/ TEXT - Facebook - Consiliul Județean Brașov

Președintele CJ Brașov, Adrian-Ioan Veștea.

 

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook