compass bilboard.jpg

cresa-brasov-strada-apollo_27910.jpg

Municipalitatea va emite ordinul de începere a lucrărilor pentru construcția noii creșe de pe strada Apollo. Anunțul a fost făcut, miercuri, de viceprimarul municipiului Brașov, Costel Mihai.

 

Noua creșă de pe strada Apollo din Brașov va avea o capacitate de 80 de locuri. În viitoarea clădire va funcționa și sediul Serviciului Public Administrare Creșe.

„Proiectul tehnic a fost finalizat, va fi o creșă de 80 de locuri, care, la etaj, va găzdui sediul Serviciului Public Administrare Creșe. Normativele impun reguli foarte restrictive în domeniu, astfel încât nu putem utiliza pentru creșă decât parterul, aceasta fiind o obligație legală. Zilele acestea am discutat cu constructorul și cu conducerea creșei, se va face organizare de șantier și împrejmuirea terenului și vor începe lucrările“, a declarat viceprimarul municipiului Brașov.
Suprafața totală a terenului este de 5.535 mp, iar imobilul va avea demisol, parter și etaj și o amprentă la sol de 1.064 mp și o suprafață desfășurată de 2734,15 mp, potrivit viceprimarului. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Valoarea investiției este de 10 milioane de lei, din care 7,4 milioane lei reprezintă contribuția Municipiului Brașov, de la bugetul local, iar restul sunt fonduri nerambursabile atrase prin Programul Operațional Regional - Axa 4.4, potrivit Primăriei Municipiului Brașov.

 

Municipalitatea intenționează să construiască o creșă nou și în Tractorul, pe un teren donat de un dezvoltator imobiliar.

În prezent, la Brașov funcționează 8 creșe, cu un total de 805 locuri, și sunt înregistrate peste 500 de cereri aflate în așteptare, a mai precizat Primăria Brașov.

Foto cu caracter ilustrativ, Sursă text: Facebook - Primăria Municipiului Brașov

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook