compass bilboard.jpg

premii-elevi-brasov_48786.jpg

Moment emoționant, în weekend, la Teatrul Sică Alexandrescu, din Brașov, unde a avut loc premierea elevilor și sportivilor care au obținut rezultate deosebite în anul școlar 2018 - 2019. Pentru al șaselea an consecutiv, municipalitatea le-a răsplătit efortul cu premii în bani, iar din partea unei companii de telefonie au primit telefoane, abonamente și cartele gratuite, dar și rucsacuri pentru laptop.

 

Ceremonia de premiere a avut loc, sâmbătă, la Teatrul Sică Alexandrescu, din Brașov. Pe scenă au urcat nu doar elevii de la școlile și liceele din Brașov, dar și sportivii cu rezultate deosebite. 

La finele acestui an școlar, toți elevii claselor V-XII care au obținut premiile I, II sau III au primit sume de bani din partea Primăriei Brașov. Astfel, pentru elevii care au obținut premiul I municipalitatea a oferit 250 de lei, pentru premiul II - 150 de lei, iar pentru locul al treilea - 50 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Grație sponsorizărilor oferite de o companie de telefonie, elevii cu rezultate deosebite au mai primit telefoane abonamente și cartele gratuite, dar și rucsacuri pentru laptop.

 

„În 2014 am inițiat acest proiect la nivelul municipiului Brașov ca, pe lângă premierea pe care o fac unitățile de învățământ, Primăria și Consiliul Local Brașov să adauge și o componentă financiară. Poate nu este foarte mult, dar este o recunoaștere fiindcă vrem să le acordăm o atenție deosebită elevilor care fac performanță. Le mulțumesc, ca primar al Municipiului Brașov și în numele Consiliului Local Brașov, tuturor elevilor care au rezultate deosebite la învățătură, dar și domnilor profesori și părinților care i-au susținut pentru ca acest lucru să fie posibil”, a declarat primarul George Scripcaru.

La eveniment au participat cadre didactice, directorii unităților de învățământ, dar și părinți, precum și sportivii medaliați de la secțiile de handbal, hochei, patinaj artistic, patinaj viteză și schi.

Foto: Primăria Brașov

 

sportivi-brasov-primaria_ebf21.jpg

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook