compass bilboard.jpg

b863a5f2-3555-4568-8fe1-af8cf99c68dc_a891c.jpg

O săptămână. Atât au la dispoziție dezvoltatorii imobiliari din zona Tractorul, să prezinte Primăriei și să își asume un grafic de lucrări, cu termene  clare, pentru modernizarea celor șase străzi, la care există deja autorizații de construcție: Nicolae Labiș, Ioan Popasu, I.C.Brătianu, Ștefan Baciu, Emanoil Bernfeld și Ioan Ursu.

Dacă nu respectă acest termen, dezvoltatorii riscă suspendarea autorizațiilor de construcție, pentru proiectele pe care le au în derulare. „Vrem să gestionăm problema din punct de vedere al infrastructurii, să monitorizăm situația, ca să fie conform proiectului. (...) Vrem ca până în toamnă să ajungem la o situație bună, față de ceea ce este acum.

Dumnealor spun că au înțeles și că vor colabora. Sper să se și țină de cuvânt. Dacă nu, avem la dispoziție sancțiuni (...) referitoare la construcția de locuințe, iar acolo unde nu se înțelege, sunt posibile suspendări de autorizații de construcție", spune George Scripcaru, primarul Brașovului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La întâlnirea de ieri, cu edilii, dezvoltatorii au cerut o situație exactă, legată de proprietarii unor terenuri ce nu au fost încă cedate pentru drum, pentru a putea cumpăra respectivele parcele. Primăria Brașov asigură, la toate cele șase străzi, dirigenția de șantier, pentru lucrările de modernizare.

După finalizarea lucrărilor, instituția va prelua străzile și se va ocupa, potrivit primarului, de marcajele rutiere, iluminatul electric, deszăpezire, curățenie, restricționarea transportului de mare tonaj și introducerea transportului în comun. "Nu se poate ca dezvoltatorii să vândă ceea ce nu există, locatarii să se mute într-o zonă în care constată că situația este alta decât li s-a spus la cumpărare, și totul să se răsfrângă asupra municipalității", spune primarul Brașovului.

sursa foto: brasovromania.net

b863a5f2-3555-4568-8fe1-af8cf99c68dc_660d9.jpg

2527f6e9-e8e6-448f-84ed-8ffce1f89c61_f5e56.jpg

Despre autor
Author: Baroti Regina