compass bilboard.jpg

prefectura-alegeri_fdb92.jpg

Prefectul județului Brașov, Marian Iulian Rasaliu, i-a convocat, miercuri, pe primari la o ședință care a avut ca temă organizarea și desfășurarea alegerilor europarlamentare și a referendumului din 26 mai.

La alegerile europarlamentare și la referendum în fiecare secție de votare vor fi trei urne fixe, conform deciziei Biroului Electoral Central, întrucât cetățenii vor primi trei buletine de vot, unul pentru alegerea candidatului pentru Parlamentul European, iar celelalte două pentru referendum, respectiv câte un buletin de vot pentru fiecare întrebare.

De asemenea, va exista și o urnă specială, iar cererile pentru aceasta, din partea cetățenilor, vor fi depuse în ziua de sâmbătă, 25 mai 2019, între orele 18.00-20.00, la secțiile de votare, a anunțat Prefectura Brașov.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Primarii au fost rugați să verifice încă o dată starea sediilor secțiilor de votare pentru a se asigura de funcționalitatea acestora. Pachetele cuprinzând listele electorale (permanente și speciale unde este cazul) vor fi descărcate până cel mai târziu în data de 24 mai 2019. Listele electorale vor fi tipărite în două exemplare”, se arată în comunicatul Prefecturii Brașov.

Foto: Sursă - Facebook - Prefectura Brașov