compass bilboard.jpg

horoscop_64924800_77781800_52d31.jpg

O zi destul de bună. O să echilibrăm balanţa în cadrul relatiiilor de tot felul, ca să ne centrăm, să ne bazăm şi pe celălalt, să facem echipă. Vibraţia zilei este 7 şi o să căutăm liniştea înăuntrul nostru, să facem pace cu noi.

CAPRICORN

Poate vă faceţi timp să ieşiţi pe undeva diseară şi să mai daţi culoare unei relaţii care îşi pierduse esenţa. Aveţi nişte idei de afaceri pe care să le puneţi în aplicare, găsiţi şi un sponsor şi-o să meargă treaba ca pe roate, nu că pân-acum la relanti.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

VĂRSĂTOR

Se poate să vă-ntâlniţi cu cineva de care vă era dor şi să realizaţi c-aveţi un scop comun şi-aţi putea fi împreună. Poate va trebui să strângeţi nişte bani ca să rezolvaţi o problemă legată de studiu, ori ca să plecaţi pe undeva într-un citybreak.

PEŞTI

Se observă ceva la capitolul sănătate şi dacă n-aveţi grijă o să se manifeste într-un mod nu tocmai plăcut - luaţi măsuri. De undeva or să vină ceva bani care v-ar scoate dintr-o încurcătură şi o să vă puteţi mişca în week-end, c-aveţi de făcut un drum în afara oraşului şi nu prea dispuneţi de finanţe.

BERBEC

O ieşire în lume o să vă detensioneze, o să mai cunoaşteţi şi alţi oameni care să vă-nsoțească în plimbările voastre, în excursii. Se pare c-o să descoperiţi o sursă de venit şi o să vă asociaţi cu nişte oameni să lucraţi în echipă, să faceţi progrese în carieră.

TAUR

Poate-i chemaţi pe la voi pe nişte prieteni ca să mai puneţi ţara la cale, să vă consultaţi în privinţa unei activităţi de timp liber pe care-o aveţi în plan. O să vă puteţi primi banii pe care-i cereţi de anul trecut şi să acoperiţi restul cheltuielilor, c-aveţi nişte cerinţe pe care nu vi le puteaţi împlini.

GEMENI

O să cădeţi la o înţelegere cu nişte oameni care ar fi vrut să câştige de pe urma voastră dar nu în mod corect. Voi o s-aveţi o iniţiativă demnă de toată laudă şi o să vă asociaţi cu nişte oameni care se vor strădui să ţină pasul cu voi că să împărţiţi succesul.

RAC

O să vă găsiţi şi voi un partener de viaţă pe măsură aşteptărilor şi-ncet, încet, prin tatonare o să vă croiţi un drum liniştit. Voi o să va-narmati cu şi mai multă răbdare şi o să redirecţionaţi cereri, e-mailuri ca să vă recuperaţi nişte bani care-au rămas pe la alţii prin conturi.

LEU

Se poate să luaţi parte la o activitate de grup şi să fie o cale de a mai face un pas în carieră, să câştigaţi un titlu chiar. Poate vi se propune o colaborare, să mai luaţi de undeva nişte bani şi să puteţi ieşi mai des în societate, să vă fie remarcată prezenta.

FECIOARĂ

Poate vi se repartizează ceva nou de lucru şi o să fie incitantă ideea, ca să mai rupeţi monotonia. Apar ceva noutăţi în sfera sentimentală şi se poate să-ntâlniţi pe cineva cu care să trăiţi fericiţi, s-aveţi copii şi să faceţi echipa în toate cele.

BALANŢĂ

Cineva tânăr, plin de viaţă vă dă târcoale şi o să găsiţi rapid un numitor comun, dacă sunteţi şi voi în căutarea unui partener. O să vă ocupaţi şi de voi, să cultivaţi un hobby, să vă duceţi la o sală de sport, sau vă duceţi la un salon de înfrumuseţare, la spa, pentru răsfăţ.

SCORPION

E o acalmie în relaţia de cuplu şi o să vă străduiţi să păstraţi armonia ca să faceţi faţă provocărilor care bat la uşă. E posibil să luaţi ceva bani, mai ales dac-aţi făcut nişte demersuri în forţă ca să vi-i recuperaţi, c-aveţi nevoie de ei, după cheltuielile masive de sfârşit de an.

SĂGETĂTOR

O să-şi facă curaj cineva care vrea să fiţi împreună şi n-o să ziceţi nu. E agitaţie la voi şi or să iasă la suprafaţă problemele mai vechi pe care-o să le rezolvaţi, în sfârşit, şi-o să daţi drumul proiectelor noi care promit succese în plan financiar.

sursa Stirileprotv.ro


RECOMANDĂRILE OBSERVATORULBV.RO