compass bilboard.jpg

ambulanta-aeroport_3f335.jpg

Un cetățean israelian care prezenta simptome de gripă a fost preluat, sâmbătă, de serviciul de ambulanță de pe Aeroportul Otopeni și dus la Spitalul Matei Balș. Pasagerul a vizitat, acum trei luni, China, potrivit Digi 24.

„Astăzi (sâmbătă - n.r.), 25 ianuarie, comandantul cursei Ryanair de pe ruta Tel Aviv -București, a solicitat prezența unei echipe medicale la aterizare, ca urmare a faptului ca un pasager prezenta unele simptome de gripa. Aeronava a aterizat la ora 15.51 si, după intervenția serviciului medical al aeroportului, pasagerul a fost preluat de o ambulanță 112 și transferat la Spitalul Matei Balș. Cetățeanul israelian a vizitat China cu trei luni în urmă”, au anunțat reprezentanții Companiei Naționale de Aeroporturi București (CNAB).

Autoritățile au anunțat că tânărul nu este suspect de infecție cu noul coronavirus.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Un cetățean israelian, vârstă 23 ani, a aterizat pe Aeroportul «Henry Coandă» Otopeni acuzând simptome gripale. Un echipaj SABIF îl transportă la Institutul Național Matei Balș pentru asistență medicală de specialitate. Menționăm că tânărul nu este suspect de infecție cu noul coronavirus deoarece a călătorit în China în urma cu mult timp (cel putin 3 luni)”, au precizat reprezentanții Ministerului Sănătății, potrivit Digi 24.

Totodată, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) Raed Arafat a declarat, pentru Mediafax, că nu există suspiciuni potrivit cărora cetățeanul israelian ar fi infectat cu noul virus din China.

Sursă TEXT - Digi 24


RECOMANDĂRILE OBSERVATORULBV.RO